Снимка: Български новини
fallback

Общ преглед

Полицията разпространи снимките на 6-годишната Николета, която бе открита вчера в ромски лагер в района на гръцкия град Лариса.

Целта е момичето да бъде разпознато и униформените да получат повече информация за него, съобщава вестник "Български новини".

Oще по темата

Детето е живяло заедно с роми, които след изследвания се оказа, че не са неговите биологични родители. Момиченцето не е обявявано за изчезнало, а в момента полицията се опитва да открие биологичните му родители, както и пътя, по който детето се е оказало в ромския лагер.

По информация на bTV детето е българче. Николета обаче говори гръцки език.

По случая са задържани трима души с обвинения за отвличане на деца, укриване на престъпник, нарушение на Закона за наркотици и оръжие. Детето е настанено в Многопрофилната болница на Лариса.

От полицията умоляват гражданите, които имат информация да позвънят на телефони 2410-683171 и 2410-683157, в отдела по сигурност на полицията в Лариса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Ха ха

преди 7 години

Вярно ли бе РОМ затова ли,стоят в 5 клас по три години,и е цяло чудо да видиш ромско дете студент.Но виж майки на по 12г,е пълно!И затова сте виновни вие,възрастните!Красиво детенце,но си личи,че е ромче дано това което ще предстои е само за негово добро.Както казва коментара под,мен всяко дете има право на щастие!

19

А1

преди 7 години

Абе, ромче си е детето, че и красиво!Дано има късмет в живота, всички деца заслужават щастие!

18

ROM

преди 7 години

Всички ромски деца са по-хубави, по-здрави и по-умни от българските! Ще дойде време когато ще учат на майчин език.

fallback