Снимка: БТА
fallback

Полицията издирва въоръжен нападател, след като четирима души бяха простреляни смъртоносно вчера вечерта в търговски център на около 65 мили от Сиатъл, щата Вашингтон, съобщи ABC News.

Стрелбата е станала в Каскейд Мол в Бърлингтън.

Потвърдена е смъртта на четирима в мола, стрелецът е напуснал местопрестъплението преди пристигането на полицията, броят на нападателите не известен, вероятно е бил само един, в момента се извършва евакуация на мола. Това съобщи в Twitter говорител на щатската полиция, сержант Марк Франсис, около 20,00 ч. местно време.

Заподозреният последно е видян да се насочва пешком към автомагистрала, минаваща наблизо. Според едно описание на очевидец заподозреният е "латинос, облечен в сиво", предаде ДПА.

Няма информация за потенциалния мотив. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

В Пиндостан е така.

16

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ай на бас че е кришнар! Или арабче.

15

Анонимен

преди 7 години

Погледнете филмите, с които ни заливат! Почти няма такъв без стрелби, кръв, взривове, избухващи коли, лоши руснаци, обезвреждане на взривни устройства в последния момент, спасяване на човечеството от извънземни, дракони, терористи, психопати и т.н. Холивуд, по указания отгоре /!/ твори генерация от насилници и убийци. Това е държавна политика! Воюват навсякъде по света, зъбят се на всички, включително великите и мощни Русия и Китай. А и Иран, КНДР и кого ли още не! После се чудят, докъде може да

fallback