Владимир Путин. Снимка: Ройтерс
fallback

Президентите на Русия и САЩ Владимир Путин и Барак Обама няколко пъти разговаряха "на крак" по време на форума на Г-20 в Китай, а форматът на утрешна среща се съгласува, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

"С Обама те наистина разговаряха за кратко няколко пъти "на крак", но не по същество, а в смисъл, че се уговориха да разговарят отделно, като използват съответно утрешния ден. Срещата ще се съгласува, засега още не е съгласуван какъвто и да е формат", заяви Песков.

Преди това източник от руската делегация каза, че Обама сам е предложил на Путин да се срещнат в кулоарите на форума на Г-20.

По-рано беше съобщено, че не е изключено да има среща между двамата лидери в Ханчжоу, но няма официална договорка. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 7 години

До Ван ХелсингХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААААААААА................

46

не се притеснявай

преди 7 години

До Анонимен 57 "За газопровода не знам, но коминтерновския моск"......"Газпром" и Турция няма да строи газопровод към България!

45

Ван Хелсинг

преди 7 години

Докато (лошия) Путин дето (яде) малки деца за закуска , броди необезпокояван по залите на Г-20 в Китай и всички се надпреварват да му се кланятв краката ,в същото време (великия) демократин Плювналиев е на среща в дамския клуб G -точка .Там изнася слово на тема как се перат женски *** и с какъв препарат се мият най добре чинии,а довечера ще изнесе лекция как се ловят бримки от дамски чорапогащи.Срещи се провеждат под патронажа на голяма фирма за производство на дамски превръзки

fallback