Снимка: архив Reuters
fallback

Деветима иракчани бяха арестувани в Австрия за изнасилване на германска туристка във Виена в новогодишната нощ, предаде Асошиейтед прес, като се позова на полицията.

Oще по темата

Мъжете на възраст между 21 и 47 години са кандидати за убежище или наскоро са получили такова. Те отхвърлят предявените им обвинения.

Германката, която била пияна, а има подозрения - че и дрогирана, била отведена от иракчаните от площад в центъра на австрийската столица и изнасилена в апартамент, където живеят двама от заподозрените. Жената не си спомня как е попаднала в жилището.

Полицията е използвала при разследването ДНК доказателства и видеокамери, пише БТА.
 
Припомняме ви, че в новогодишната нощ в Кьолн стотици жени се оплакаха от сексуални посегателства от страна най-вече на мигранти. В продължение на близо седмица управата на града се опитваше да скрие информацията от медии.

Случаят обаче доведе до масови протести и оставки. Наложи се дори да бъде въведено сексуално обучение за бежанците, на които да се обяснят привичките в Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ХА ХА ХА

преди 7 години

Сексуално обучение?! Там ви е грешката! Трябвало е да ги натикате в затвора, там да им проведат сексуалното обучение!

27

Анонимен

преди 7 години

Една от 'културните; особености на тази религия е, че позволява до 4 съпруги, ако може мъжът да си го позволи финансово. тъй като в арабските страни също се раждат равен брой мъже и жени, сещайте се какви пропаднали, оскотели, необразовани и озлобени тълпи 'милички бежанци' пристигат в Европа. Измежду тях, точно 0% имат шанс да започнат по-добре платена работа от една германка и да я издържат, да не говорим за 2-3. А за изнасилванията по общежитията за бежанци да не говорим, статистика няма.

26

Анонимен

преди 7 години

Надали се е сетила сега германката. Просто явно в Австрия, за разлика от нашата страна, неизвестните извършители рано или късно стават известни. Което просто означава, че след като се започне разследване, хората го докарват до край, а не остава само на хартия. Да не се случва подобно нещо у нас например с хърватска туристка, ама знаете ли кога ще бъдат намерени 9 изнасилвачи араби, двама от които имат стая на Женски Пазар, плащат в брой на леля Пена, а чуждата туристка си е заминала?????

fallback