Снимка: БТА
fallback

Германските специални сили щурмуваха заведението в германския град Саарбрюкен, в провинция Саар, където мъж от няколко часа се беше барикадирал, предаде ТАСС, като цитира германското радио "Саарлендишер рундфунк".

Oще по темата

Нападателят е бил открит в мазето на ресторанта. У него не е било открито оръжие. Когато полицията нахлула в мазето, нападателят е намерен почти заспал.

Нищо не показва, че случилото се е проява на тероризъм. Нападателят не е взимал заложници и не отправял никакви искания. Той просто нахлул в ресторанта и настоял намиращият се там персонал да напусне заведението.

Имало е кръв по дрехите му. Сега мъжът се намира в болница, но се проверява психическото му състояние.

Нападателят е местен жител на 43 години, роден в Македония. Предполага се, че може да е роднина на собственика на ресторанта, в който се беше барикадирал, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

AZ

преди 7 години

Асан - шиптър македонски германец, е те такава народност да видите:)

7

маиор томчев

преди 7 години

До като съществува Русия ще има ислям,ще има и тероризам.Запада бомби Ирак,Либия и Сирия,все мюсулмански държави с извратени дивашки религии и закони.Запада иска да бомби и Иран но Русия не дава.Затова запада създаде ИД за да може мюслитата да се бомбят по между си.Запада искаше да направи Турция демократична държава,но Русия не дава.Това са факти.Не че на руснаците им пука за исляма,просто това е буфер между глобализацията и християнска,не глобална Русия.Странни хора са руснаците.

6

Николай

преди 7 години

Местен жител ама от шиптарите в Македония

fallback