Снимка: кадър Youtube
fallback

От бране на гъби - до тото милионерка. Това е съдбата на 61-годишната българка, която спечели 68 милиона евро от лотарията в Испания.

Oще по темата

Кметът на Кинтанар дел Рей, където Гошка живее от 15 години, смята, че част от парите ще бъдат инвестирани и в селото.

"Част от парите биха могли да се инвестират в създаването на нови работни места, за хората, които преди време посрещнаха българското семейство", каза той пред в. "АБС".

Първата реакция на Гошка в репортаж на Телевизия "Кастия ла Манча" засне момента, в който българката разбира, че е станала милионерка и показа щастливия фиш. Това е най-голямата премия в историята на лотария "Ла примитива" в Испания.

Жената развълнувано говори и се радва, като едва промълвява "Madre mia" на испански а после звъни по телефона и на близки - "Вескоо! Спечелих!". После звъни и на съименника си Гошко, който също разбира, че семейството е спечелило.

Самата Гошка е откровена – не знае как да отговори на въпроса: "Как се чувствате?". В цялото село са изключително развълнувани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Мишок

преди 7 години

Не ги познавам ама се радвам за тях.

65

Nikol

преди 7 години

Живеех в чужбина известно време. Всяка седмица си пусках фиш и по-малко от 10 евро не съм печелила. Откакто съм в Бг нямам и по две познати числа.. Как ли стават тези неща нз... Тук не е направено да печелиш. Да е жива и здрава жената. Този път поговорката пари при пари отиват не сработи. Всичко е късмет. Но и появата на толкова много пари си е чисто духовно изпитание и няма да й е никак лесно. Нека хората не злорадстват и не хвърлят камъни в градинката на Гошка.

64

анонимен

преди 7 години

Българи те сте завистлив народ .

fallback