Снимка: Reuters, архив
fallback

Полицията е евакуирала търговски център в шведския град Малмьо, след като мъж е открил огън там този следобед. Местните медии съобщават, че ранен мъж е бил откаран с линейка в болница, пише The Local, цитиран от "Фокус".

"Тук е хаос, но се знае, че един мъж е бил ранен, вероятно в крака. Той е бил закаран в болница“, съобщи пристигнал на място полицай. Полицията е отцепила района и първоначално не позволи на никого да напуска мястото.

По-късно е започнала да пуска хората от там.

Полицията разследва инцидента и говори със свидетели.

Полицаи с кучета претърсват мястото, издирвайки оръжието и извършителя, но все още няма арести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Швед

преди 7 години

Какви факти бе ***?Защо заблуждаваш хората?Малмьо е един уникален швеТски град.С изключение на Сьодертале,Стокхолм и Гьотеборг,никъде другаде не се наблюдава емигрантско присъствие.

21

ФАКТИ--само факти

преди 7 години

Шветският град Малмьо е град-гето.Лично съм го виждал преди 6-7 месеца.Там са само чаршафосани-второ и трето поколение,а сега се добавиха и новите бежанци.Там няма бял човек.Даже специално са оградили основният път който минава през града с огради,за да нямат възможност камларите да нападат транзитно преминаващите коли....------до там я докараха господата евро-атлантици--да се страхуваме в собствените си държави,да ги храним и обезпечаваме-а те да ни убиват.........Това е ЕВРО-АТЛАНТИЗЪМ

20

...

преди 7 години

Стига бе, това става вече потресаващо! Всеки ден ? Някой път по 2-3 на ден ?Никой нищо ли няма да направи ?

fallback