Снимка: БТА
fallback

21-годишният сирийски бежанец, който уби жена с мачете в закусвалня в германския град Ройтлинген и рани двама, е извършил "престъпление от страст".

Oще по темата

Той е работел в същата закусвалня и е бил влюбен в жертвата си - бременна полякиня, пише в. "Билд", позовавайки се на свидетели.

Сириецът е дошъл в Германия преди година и половина. Работел в същата закусвалня "Мангал" и с полякинята били колеги. Жената е бременна, съобщава още полицията.

В неделя следобед внезапно нахлул в ресторанта, въртейки мачетето. Хората избягали в паника. Жената се скарала с него и той я убил.

Нападателят вече е бил познат на полицията.

Сириецът е ранил още двама мъже, след което избягал на улицата, въртейки мачетето над главата си и дори погнал полицейски автомобил. Според очевидците мъжът не е бил на себе си.

Шофьор на "БМВ" видял нападателя, дал газ и го блъснал. Проснат на улицата го арестувал полицейския патрул, който пристигнал минути след това.

Шофьорът спасител се казва Алпер К., на 21 години и е син на собственик на дюнерджийница. Благодарение на него са избегнати още кръвопролития, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 7 години

Не е честно! Днес.бг имат право да изпишат името на ресторанта а ние читателите не!Цензура!!!

46

Анонимен

преди 7 години

До Турчина МехмедЕвала на човека! Време е нормалните хора да се обединим и смажем тази ***!

45

Анонимен

преди 7 години

АЗ 6 г си внасях здравните вноски и не получавах 1 стотинка помощ от държавата ,но не направих престъпление явно е трябвало да реагирам емоционално вече знам какво да направя!

fallback