Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Властите в Южна Франция задържаха мъж, който тази сутрин нападнал с нож жена и трите й дъщери в алпийски курорт, видимо ядосан от облеклото им, предаде Асошиейтед прес.

Заместник-кметът на град Ларан-Монтглен в област От-Алп съобщи, че майката и трите й дъщери на възраст 8, 12 и 14 години почивали в близък курорт, когато мъжът ги нападнал.

Мъжът, който не е техен роднина, бил ядосан, че те са облечени с шорти и тениски. Той е арестуван при опит да избяга от местопрестъплението. Състоянието на жената и дъщерите й засега не е известно.

Ларан-Монглен се намира на 180 км северозападно от Ница, където тунизиец уби 84 души с камион на френския национален празник 14 юли, отбелязва АП. (БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 7 години

къв е, мюсюлманин ли е? как са разбрали, че е заради шортите? И за *** - снимка на нож... все едно нож не сме виждали. Егати журналистиката. Със същата логика можехте да пуснете новина, че в Долно У*йно, бай Пешо е изпил 3 ракии и набил жена си. Излагате се...

18

Въпрос

преди 7 години

Защо не мога да изповядвам фа.шизъм, но ислям мога необезпокоявано? Кой го определи това?

17

Българина

преди 7 години

Всички тюрбани изселени от Европа, без значение кога и къде са родени, ако не първото поколение, второто или третото ще станат сатрапи, задължително някой от рода на светската ч'алма ще стане башибозук. Забрана на исляма или ше емигрираме на изток не на запад. Пашачинката се обръща

fallback