Снимка: Ройтерс
fallback

Турските власти затвориха Босфорския пролив в Истанбул за движение на танкери от съображения за сигурност след опита за военен преврат, съобщи Ройтерс.

Oще по темата

Цитиран от агенцията очевидец съобщил, че не вижда никакъв трафик в южната част на пролива днес призори.

Международното летище "Ататюрк" в Истанбул възобновява работа, всички полети ще се изпълняват по разписание от 06.00 часа местно време, съобщи Анадолската агенция, позовавайки се на изявление на Турските авиолинии, предаде ТАСС.

Войници поеха контрола на летището малко след като президентът Реджеп Тайип Ердоган кацна там и осъди опита за преврат, извършен от малка група военни, съобщи Ройтерс.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

тревожно

преди 7 години

До ЗНе знам кой е бил в "екстаз". Ако си мислиш че имаме интерес около нас да гърми и трещи, нещо си се объркал. Можем само да се надяваме, че прилива насилие от север и юг ще се разбие в нечий стабилен вълнолом. Радваме се само на референдуми и избори, а с бомби и автомати демокрация не се прави.

6

Един

преди 7 години

Да бяха взели пример от българските опити за сваляне на властта- сценки, пиески, постановчици, картонени танкчета, палатки, кафета и плаж пред парламента, всекидневни разходки...Поне едно КОЙ? да бяха поврещяли цяло лято......Така се правят тея неща, а не с разните му там бомби, генерали, войска, пуч-ове...

5

Анонимен

преди 7 години

Eрдоган да подава оставка. Той е нагъл и *** като ББ и до последно докато е жив ще иска да управлява

fallback