Снимка: Reuters
fallback

Строгият иначе британски министър-председател в оставка Дейвид Камерън си позволи (може би съвсем неволно) да наруши протокола след изявлението си за медиите, с което обяви кога ще се оттегли от поста.

Oще по темата

След като обяви, че в сряда ще предаде щафетата на Тереза Мей, премиерът благодари на журналистите и тръгна обратно към "Даунинг Стрийт" 10.

Още преди да влезе в дома, който ще обитава още само два дни, той започна да си тананика мелодия, която микрофоните уловиха.

Според някои наблюдатели, забавната случка е наистина показателна за това с какво облекчение Камерън ще напусне политиката след катастрофалния за него и поне 48% от британците референдум за излизане от ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 7 години

Супер, и за останалите е огромно облекчение. Никога повече няма да слушаме този лицемер и двуличник как се перчи на гърба на ЕС. Такива клоуни станаха прекалено много.

7

До Истината

преди 7 години

Ако им е толкова розово положението, защо не се хванаха да управляват кораба, а се изнизаха групово като мокра връв, не искащи да имат общо с това, дето натвориха? М?

6

Анонимен

преди 7 години

тананикал си е песента хит на тоника ладо ле ладо!!

fallback