fallback

Общ преглед

Ресторант в Кардиф предложи в менюто си специална Брекзит закуска, която по обясними причини никой от клиентите не пожела да си поръча, пише в. "Дейли мирър".

Собственикът на заведението "Уолис деликатесен" Стивън Салмън предлага на посетителите Брекзит комбинация от чаша чешмяна вода и филия стар хляб "само" срещу 10 британски лири.

Менюто бе изписано с тебешир на черната дъска, поставена пред ресторанта, който се намира в търговската част на Кардиф, главен град на Уелс. Служителите в заведението коментираха, че всички те са били разочаровани от изхода на референдума за излизане на Великобритания от ЕС.

"С нашето специално меню се опитахме да погледнем на нещата в хумористичен ракурс", поясниха от "Уолис деликатесен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

"Служителите в заведението коментираха, че всички те са били разочаровани от изхода на референдума за излизане на Великобритания от ЕС."***. Като ви кажат по-нататъка "Ами не ви искам вас за работници щото искате по 15 паунда на ча пък *** работят и за 5 ще ви уврът тиквите.

14

+

преди 7 години

1/3 от лондончани са ***, араби и индийци. Естествено е да искат да остана в EU. Вижте им кмета. Белите хора кучета ги яли.

13

СъдЗаПутин

преди 7 години

В момента става точно обратното на това което се надяваха Сидеровите рубладжии. Цяла европа се сплотява. Испанските изборни резултати го показват. Дори във Великобритания хората вече осъзнават каква простотия извършиха и петицията за нов референдум има вече 3700000 подписа и се увеличават със 100 в секунда!!!! Путин не успя за пореден път да препъне Европа.

fallback