fallback

Общ преглед

Светът се събуди днес с новината за резултатите от референдума, състоял се във Великобритания.

52% от британците решиха - не искат да останат повече в ЕС. От тук нататък предстои дълъг и каменист път. Ще трябва да се осмислят много неща и не само правителството на Острова има какво да решава.

Социалните мрежи обаче не закъсняха с отговора си. От лидерката на Националния фронт във Фрация Марин Льо Пен, която отпразнува новината със снимка, на която държи френския и британския флаг, до безброй колажи, отразяващи Brexit.

Nexit, Swexit – ще последват ли останалите държави от ЕС примера на Великобритания? Вижте някои от реакциите на социалните мрежа в галерията ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 7 години

Истината е ,че Англичаните бяха деликатно изгонени от ЕС чрез хитър ход на Германия и Франция. Вече няма да има кой да налага вето на общите планове на двете най-силни икономики в Европа, както редовно се случваше напоследък. В САЩ са бесни защото губят марионетката си, само *** Тръмп се радва. Агитаторите Фарадж и Борис със сигурност ще си вземат премията от Меркел и Оланд в евро, щото паунда изгуби 10% само за ден..

27

Анонимен

преди 7 години

52% от британците решиха - не искат да останат повече в ЕС, а останали 48% форимирани от емигранти и всякаква пап лач и сг ан пожелах оставене в ЕС...Просто покрай новите технологии, социалните мрежи и интернет толкова бързо тече информацията вече, че подобни проекти и схеми като ЕС се изчерправат за няколко години и резултатът е че хората лесно вече се информират за схемите на шепа бо клу ци - как ги лъжат, как ги мамят, крадът и манипулира. Сегашните модели на управление са изчерпани изцяло..

26

Анонимен

преди 7 години

До хехеa kolko bg osnaha vav BG...dupkata na Europa SME

fallback