Снимка: архив Reuters
fallback

Решаването на проблемите, свързани с икономиката и социалната сфера на Руската федерация, имат по-голямо значение от въпросите на сигурността и международните отношения. Това заяви днес президентът Владимир Путин в реч на заключителното заседание на Държавната дума, цитиран от ТАСС.

"Всичко е важно - и сигурността, и международните отношения, но няма нищо по-важно от икономиката и социалната сфера", каза държавният глава.

Той отбеляза, че същото важи и за здравеопазването, образованието, жилищно-комуналното стопанство, подкрепата за майчинството и детството.

"Разбира се, това са много сложни, може да се каже дори тежки въпроси, но от това как ние с вас ще ги решаваме ще зависи бъдещето на нашата страна", подчерта президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Анонимен

преди 7 години

"соро-со-идите- чак се подсичат милите... а бя си хванете по един африкански бой френд и живейте в *** на новото време... медалчета"Братлета, вижте този пост и ми кажете според вас Путин с какво всъщност си черпи троловете.

116

петолъчка

преди 7 години

До Анонимен къде го видя този ПУТИФОН защо не го покажат или е супер секретен а четери джи има ли ???

115

Анонимен

преди 7 години

До петолъчкатовариш, може и да не знаеш *** рашките държат рекорд за слим мобилен телефон - и определено не е лампов.Не знам в коя петилетка живееш и кой ти пълни тиквичката с простотии...

fallback