Снимка: Wikimedia Commons
fallback

Общ преглед

След импийчмънта на бразилския президент Дилма Русеф южноамериканската република вече си има нова първа дама. Марсела Темер е бивш модел, който поразява бразилците не само с красотата си, но и с апетитите си към разкошния живот.

В страната си Темер е наричана "бразилската Карла Бруни". Красавицата е на 33 или с 42 години по-млада от съпруга си Мишел Темер, който зае мястото на Русеф в началото на май.

Медиите зад океана нееднократно са пълнили страниците си с дописки за връзката на Марсела и Темер, като моделът често е била замесвана в скандали, свързани с разхищение на пари за лични цели, съобщи Bulgaria ON AIR.

Критиците обвиняват 75-годишния адвокат и политик за това, че е похарчил милиони долари от държавния бюджет за най-различни подаръци на младата си жена – от немислимо скъпи рокли, до луксозни автомобили и жилища.

Мнозина считат, че страната, която и без това изразходва огромни средства за организацията на Летните олимпийски игри тази година, не може да си позволи да издържа толкова разточителна първа дама, независимо от ефектната ѝ външност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 7 години

Това да не е абитуриентката Клер-Якуб?

18

Ех, тия ...

преди 7 години

Ех, тия журналисти! "След импийчмънта на бразилския президент Дилма Русеф южноамериканската република вече си има нова първа дама."Това означава ли, че и Дилма СЪЩО Е ЖЕНЕНА, че да е имало и стара "първа дама"?!?

17

Питър

преди 7 години

Настоящият президент освен ***, както обяви Уики Лийкс, е и информатор на ЦРУй. Вече е ясно с какъв тип компромати го държат.

fallback