Снимка: архив, Reuters
fallback

Горила беше застреляна в зоопарк в американския град Синсинати, след като хванала малко момче, което влязло при нея, предадоха световните агенции, като се позоваха на властите.

Директорът на зоопарка каза, че детето пропълзяло през загражденията и паднало в рова, който ограждал мястото, където била горилата. Животното хванало 4-годишното момче и го влачило десетина минути, пише БТА.

Служители по сигурността преценили, че ситуацията е опасна за живота на детето и убили горилата, която била от застрашен вид. Момчето било откарано в местна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 7 години

абе като цяло е тотална простотия, животното си се държа съвсем културно и спокойно имайки предвид какафонията от пищенеи някои веднага ще ревнат как така - ама хора бол, горили почти няма, цената се определя от наличността и търсенето, в тоя ред на мисли живота на една горила е доста по-висок от тоя на един човеккакви родители си оставят безнадзорно 4 годишното дете в зоопарк - те са за разстрелване, не горилатаурок за другите горили - падне ли ви убивайте веднага да не ви гръмнат капо

44

t-rex

преди 7 години

До 46Не си гледал целия клип. Има го в интернет с отлично качество. Горилата влачи детето доста зловещо но това е изрязано. Съгласен съм че родителите носят вина, но представяш ли си критиките ако не дай Боже беше починало детето? Мислиш ли че хората които са се грижили за горилата не им е жал за нея много повече от теб?! Да не мислиш че са гръмнали горкото животно ей така просто... Аман от такива моралисти като теб!

43

gogo

преди 7 години

Майката ***,оставила детето си без надзор трябва да я съдят.И аз гледах репортажа.Горилата не само че не нападна,ами дори вдигна детето от водата и му обу гащите.

fallback