Снимка: Flickr
fallback

Шофьори, за които е установено, че са шофирали в нетрезво състояние, ще трябва да преминат стаж в моргата, оповестиха тайландските власти, цитирани от Франс прес.

Това е поредната мярка, които цели да се подобри сигурността по пътищата в страната.

От Министерството на правосъдието на Тайланд поясниха, че правителството приело предложението му за въвеждане на подобна мярка.

"Преди провинилите се шофьори трябваше да извършат общественополезен труд в болници", отбеляза служител в министерството.

"Смятаме обаче, че емоцията, свързана с работата в моргата, ще позволи на извършващите общественополезен труд да си създадат по-ясна представа за случващото се при инциденти на пътя, предизвикани от пияни водачи", допълва той.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Cleo

преди 8 години

Ами те и като са трезви пак карат в насрещното на магистралата защотото този ю-търн им е по-близо...И там куките са като в Панелистан - "ся ко праим"Единствената разлика е, че движението е като в Англия но пък те компенсират карайки в насрещното....

2

Анонимен

преди 8 години

Редно е пияните шофьори да получават качествен тайландски масаж с палки - в полицията и затворите в Тайланд има много професионалисти в областта.

1

доктора

преди 8 години

Ако кръшкаш *** отиваш да кастрираш животни. А за пияндетата това е добра идея. Болшинството ще оценят живота си по-добре.

fallback