Снимка: кадър Youtube
fallback

Видео в Youtube показва как проруски бойци в Украйна измъчват и бият наркодилър, за когото се смята, че вече е мъртъв.

Наказанието в стил "Ислямска държава" е извършено в близост до Донецк. Шокиращото видео стана набързо популярно. То показва как мъж се моли за живота си, докато е налаган с електрически кабели. Той е вързан към дървена греда.

Гърбът на мъжа е насинен и кървав, което навежда на мисълта, че е бил бит доста дълго време, преди да се снима видеото. Глас зад кадър обяснява, че мъжът е наркодилър.

"Спрете, моля ви! Ще ви кажа, каквото искате. Ще се обадя на друг наркодилър и той ще дойде заедно с наркотиците", вика мъжа. Това обаче не трогва бияча, който пита защо има телефон на други дилъри и продължава с боя.

Човекът, който снима видеото, обяснява, че не се нуждаят от съд, присъди, а единствено боят е това, от което имат нужда.

"Кълна се, казах ви всичко. Господи, не мога да издържа повече, искам да живея. Моля ви, моля ви", плаче битият.

"Наркодилъри, идвайте тук, моля ви! Имаме начин, по който ще се справим с вас. Заповядайте при нас и ще ви излекуваме", призовава биячът.

Проруските бойци обясняват, че мъжът ще бъде заклан като куче, след като даде информация за другите наркодилъри.

"Той си мисли, че ще имаме милост към него, но ние ще го убием", обяснява биячът.

Видеото завършва с обръщание на бияча: "Не крещи толкова, ще изплашиш хората наоколо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

169

Анонимен

преди 8 години

типични руски диваци

168

Боби

преди 8 години

До Анонимен 302Говорете каквото си искате от обучението което преминах и от четене на странична литература разбрах че Промишлените Отровни вещества особено отделяни при авария в химическо производство са по-опасни от истинско Химическо оръжие. По време на война ще се сблъскаш с 2-3 отровни вещества и знаеш какво да правиш. При авария може да имаш проблеми с десетки отрови ЕДНОВРЕМЕННО.За това казах минах между капките и не се наложи да помагам в ликвидацията на авария.

167

Анонимен

преди 8 години

Боби,ротния ти в школата, дето дишаше като Дарт Вейдър май е успял съвсем да ти промие мозъка. Или си се накапал с иприт и затова имаш халюцинации?

fallback