Снимка: архив, Reuters
fallback
25-годишна германска студентка е била изнасилена от алжирски мигрант. По време на престъплението, извършено в странична и тъмна уличка на Хановер, той е крещял "Иншаллах – по волята на Аллах"“, съобщава британският "Дейли мейл", цитиран от в. "24 часа".
 
Алжирецът, чието първо име Реда, е било единствено разкрито от местната полиция, е обвинен, че е проследил младата жена, докато се е прибирала от нощен клуб в пет часа сутринта. След това той я е нападнал, пребил, изнасилил и накрая я е попитал дали ѝ е харесало.
Oще по темата
 
Шокиращите детайли бяха разкрити по време на съдебния процес срещу 37-годишния бежанец от Алжир, който отрече да е извършил престъплението.
 
Прокуратурата обаче свързва взетите проби ДНК с него. Студентката, чието първо име е Лара, казва, че нападението е било най-лошият миг в живота ѝ.
 
"Той ме попита на развален немски дали мога да му отделя минута. Преди да реагирам, ме сграбчи за ръката и ме затегли към уличката. Имах лютив спрей, опитах се да го напръскам, но той ме хвана за ръката и го използва вместо това срещу мен", разказва жертвата. При опит да извика помощ, той е започнал да я бие, удряйки главата ѝ в земята, докато тя почти не губи съзнание.
 
По време на зверството той е викал "Иншаллах", което на арабски означава "По волята на Аллах".
 
"След като всичко свърши, това ме попита дали ми е харесало", казва студентката.
 
Тя е познала нападателя по време на процеса. Той пък отрече обвиненията. 
 
Това не е първият подобен случай. В новогодишната нощ в Кьолн имаше масово изнасилване на жени от мюсюлмани, което доведе до много протести на хората из Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 8 години

Граф Влад Дракул Цепеш е имал доста богат набор от средства за вразумяване на подобни "мигранти". Така например докато алахопочитащия нерез бавно се е нанизвал на кол от собствената си тежест, група монаси му е пеела акапелно църковни песни и му е четяла листовки за поведение и наръчници по интеграция. На по-зиморничавите пък са им заковавали шапките с пирони да не им ги отвява вятъра.

34

анонимен

преди 8 години

Религията им е сбъркана на тия,та си мислят,че щом една жена върви по улицата в 5ч. сутринта,значи е лека жена.Дали от бар се връща или на работа отива си е нейна работа.Те тия са сексуални извратеняци.Да се изгонят от Европа.Май трябва страницата да се обърне и да се отнасяме с тях по-строго,а не толерантно.

33

Майк

преди 8 години

До vМит е феминистката доктрина за насилие върху жените, жените винаги са били защитавани от мъжете както виждаш и сега при сексуалния тормоз от диваците имат пълна подкрепа. Феминизма и безморалната жена е част от пакета за пр0мотиране на морална деградация и сексуални извращения заедно с хом0сексуализма а скоро очакваме и пед0филията.

fallback