Снимка: bgonair.bg
fallback

Министър на щастието, младежта и толерантността – с това могат да се похвалят вече Обединените арабски емирства. Постовете се заемат от жени, като най-младата от тях е на 22 години.

Постът на министър на щастието има за цел да допринесе за благоденствието и удовлетвореността на населението. Според властите щастието не е само благопожелание, а за постигането му министерството ще има грижа.

Създаден е и пост на министър на толерантността.

Осем нови министри влизат в състава на правителството на Обединените арабски емирства. Сред тях има пет жени. Средната възраст на всички министри в новото правителство е 38 години.
Промените в кабинета са част от предприетата голяма държавна реформа за подобряване работата на властите.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 години

Като свърши мазута всички ще станат министри на мизерията. Даже канцлери, емири, премиери, шейхове и президенти на мизерията ще има.

6

Анонимен

преди 8 години

Сигурно вдига наздраве с бутилка малцово и мези със свински пържоли за щастието на народа.

5

Анонимен

преди 8 години

До ДжумейраА ти не си допринесе ли България от цветна градина допреди 30 години да стане "***"?Срещу кого от безумно простите и алчни строители повдигна глас? Попита ли кмета, защо не се мият улиците с години? Не плюеш ли и забранил ли си на домочадието си да не плюе дъвки и да не хвърля опаковки от закуски на улицата. А фасовете не ги ли хвърляш от балкона? А прибираш ли екскрементите на кучето си от тротоара или чакаш някоя бабичка да се хлъзне върху тях. Така че, да бе останал там.

fallback