Снимка: БТА
fallback

Общ преглед

Девет са вече жертвите от сблъсъка на два пътнически влака в Южна Германия тази сутрин. Други двама се издирват, съобщи говорител на местната полиция пред Франс прес. Машинистите на двата влака вероятно са сред загиналите.
Полицията направи корекция на броя на ранените.

По-рано бе съобщено за над 150 пострадали, сега броят им бе уточнен на 81. Десет от тях са в критично състояние, осем са сериозно контузени. Останалите 63 са се отървали с леки наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Местен

преди 8 години

До вгГермания, напредничава техника?!?!?Стига бе! Ти в коя година живееш? Преди 20-тина години бяха нещо, а сега са едно голямо нищо. Казва ти го човек живеещ в Германия от 20 г., а не някой случаен чул от някъде или ходил на екскурзия. В момента карат по инерция все още, но инерцията се забавя, забавя...Между другото, живея близо до катастрофата и цял ден е някакъв ад от пожарни, линейки и хеликоптери.

8

мн интересно

преди 8 години

германия някога цепеща секундата и точна до части на запетайката уточнява ключова информация в темпо, по/ниско от пресата в индия и африка, доколко изобщо информацията отговаря вна действителността. Айде еб, няма ли кой да спаси тази страна, която а..456.,ме.678рика ч 78рез телефонно пос123лу56шание закрива.Не вярвах, че по степен на изпрано бельо без гънки излъскано до блясък минават и своите оку9078па5634ториА как е в Франция

7

майорски

преди 8 години

Дал не е терористична атака и да я прикриват ......оказа се че в Германия умеят да манипулират хората ....то иза жените в Кьолн се чу след 2 седмици ....Това Пропагндата от комунизма ряпа да яде пред германската !И после теа ще ми говорят за свобода на словото и пресата !!!!

fallback