Снимка: Reuters
fallback

Полицията във Виена съобщи, че е арестувала иракски гражданин, който е пристигнал в Австрия като бежанец през септември, за това, че е изнасилил десетгодишно местно момче, пише India Times, цитиран от "Фокус".

Инцидентът се е случил през декември в плувен басейн в австрийската столица. Полицията съобщава, че 20-годишният иракчанин е завлякъл детето от басейна към съблекалните, където го е изнасилил. Детето, което е било ранено по време на нападението, е съобщило за това на спасителя в басейна, който незабавно е съобщил на полицията.

Междувременно изнасилвачът, вместо да напусне местопрестъплението, е продължил да се забавлява, скачайки във водата, докато полицията не пристига.

Мъжът, чието име не се разкрива, е бил задържан незабавно. Той е казал на полицията, че изведнъж е почувствал "сексуална нужда“, защото не бил правил секс от четири месеца. Иракчанинът е казал, че има деца и жена, останали в Ирак. Той ще бъде съден за изнасилване и за блудство с малолетни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

ХХL

преди 8 години

До Анонимен 115Много от тия никакви бежанци не са. Те са тези, от които бяха нещастното мирно население. То се трупа в лагери в съседните държави, а тия деребеи, награбили се или подпомогнати от подривни организации, се насочват към нови, неусвоени и неограбени още територии.

99

12345

преди 8 години

Бяха нарушени един куп закони, за да се подберат най-престъпните имигранти. Настояването беше да минават незаконно през десет граници, да не се подчиняват на властите в отделните държави, да бъдат приемани без документи, да бъдат първо приемани, пък чак след това проверявани какви са и що са, да им се дава всичко, без да се иска от тях нищо, местните хора да им слугуват, а те да господаруват ... и пр.Какъв човек е по-вероятно да ви дойде при такива "изисквания": почтен или престъпник?

98

Анонимен

преди 8 години

Айде време е да опнат и баба Меркел!

fallback