Снимка: Reuters, архив
fallback

Говорителят на руския президент Владимир Путин – Дмитрий Песков, отказа да отговори на въпроса дали държавният глава възнамерява да се жени отново, съобщи ТАСС.

"Няма да прекъсна традицията и да говоря за личния живот на президента. Никога не съм го правил и няма да го направя и в бъдеще", подчерта Песков на среща с журналисти.

В понеделник руски онлайн медии публикуваха съобщения, че бившата съпруга на Путин – Людмила, се е омъжила и е сменила фамилията си. 58-годишната бивша съпруга на президента е сключила брак с 37-годишния бизнесмен Артур Очеретни, ръководител на междурегионалния обществен фонд "Център за развитие на междуличностните комуникации", съобщава руският седмичник "Собеседник".

Помолен да потвърди или отрече информацията, Песков отново отклони въпроса. "Людмила Александровна е бивша съпруга на Владимир Владимирович. Двамата са разведени. Съответно нямам пълномощия да говоря за Людмила Александровна и личния ѝ живот", заяви говорителят на Кремъл.

Владимир Путин и съпругата му Людмила съобщиха, че се развеждат през юни 2013 г. след 30-годишен брак. Тогава бившата първа дама сподели, че двамата почти не се виждат. Руският президентът пък обясни развода с това, че не всички са готови да се лишат от личен живот, каквото изисква ролята на брачен партньор на политик от неговия ранг.

През 2014-а, когато беше попитам от репортери ще има ли Русия нова първа дама, той се пошегува, че първо "трябва да се задоми Людмила и тогава ще мисли за себе си".

Сега той твърди, че поддържа "добри, приятелски отношения" с бившата ки жена.

Владимир Путин е смятан за най-желания ерген на Русия, след като обяви развода си, но слуховете твърдят, че има връзка с олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 8 години

Кабаева е туркиня как ще е женен за нея

41

демократ

преди 8 години

Една жена не бяга от мъжа си при следните две условия:1. Да си финансово красив.2. Да ти работят инструментите в семейната спалня безотказно при екстремна ситуация. Путин е финансово красив..ха.ха Тогава остава второто за което го напусна Людмила..ха.ха Дядо ми казваше че на кравата е влажен погледа защото вижда полово сношение един път в годината. А на Людмила погледа е много влажен..ха.ха

40

Ке умрем от смех

преди 8 години

Този на дърти години ще се жени?Ха ха ха ха хаИма една стара приказка: винаги се пази от дребен човек.

fallback