Снимка: БТА
fallback

Руската военна авиация е извършила 16 полета и е поразила 57 "терористични цели" в Сирия през последните 24 часа. Това съобщи днес ръководителят на пресслужбата на министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков, цитиран от световните агенции.

Поради неблагоприятните метеорологични условия и за да бъдат избегнати рискове за цивилното население, руската военна авиация е нанесла удари само в провинциите Латакия и Дейр аз Зур. Поразени били различни обекти на терористите.

Руската авиация е доставила от 15 януари 50 тона хуманитарна помощ в блокирания от групировката "Ислямска държава" източен сирийски град Дейр аз Зур, пише БТА.

Русия започна въздушна военна кампания в Сирия на 30 септември по молба на президента Башар ал Асад. Оттогава руската авиация е извършила над 5000 бойни полета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Боби

преди 8 години

До 133За една и съща услуга добавената стойност тук и в Европа и в ХАмерика е съвсем различна. Значи Ако наема в ХАМЕРИКА е като у нас, цените-също толкова несправедливи спрямо доходите мислите ли че подстригването ще е 60$ ??? Определено не ще бъде някъде 2-3$ максимум8$ на час получава неквалифицирания персонал в САЩ или малко над 1200$ месечно

94

Боби

преди 8 години

До Анонимен 132Путин умнико не е забранил никакъв износ освен ако Туризма го причисляваш към износа. Забранен и са само внос и опериране на турски фирми на територията на РФ.

93

Боби

преди 8 години

До Анонимен 134хе хе умнико попрочети малко статистикалада има 6 моделни семейства в провинцията на РФ 5 от семействата са в топ 10 по продажби. В Москва, Петербург и влиза само едно Лада Гранда в топ 10Миналата година 2015 са продадени при криза и зверски санкции 1,6 милиона нови автомобили или 30% по малко от 2014.

fallback