Снимка: YouTube
fallback

Взрив е избухнал в центъра на Истанбул, предаде Интерфакс, позовавайки се на информация от местното издание "Хюриет", които твърдят, че има множество ранени.

При експлозията има жертви, предаде междувременно от мястото на събитията телевизия NTV, позовавайки се на полицейски източник. Според турските медии сред ранените има германски туристи.

Експлозията е избухнала в района Султанахмет. Мястото е притегателен център за много туристи.

Епицентърът на взрива е в близост до трамвайна спирка, пише РИА Новости. Причината за експлозията все още е неизвестна.

Една от версиите е, че е възможно атаката да е осъществена от терорист-камикадзе. На място има много полиция, пожарни и линейки. 

В същото време телевизия NTV съобщи, че пожар е избухнал в хотел в азиатския район на Истанбул Малтепе. Провежда се евакуация.

Пожарът е избухнал по неясна засега причина на последния етаж на сградата. На мястото са пристигнали много коли на пожарната. Няколко души все още се намират в сградата, пише РИА Новости.

Засега не е ясно дали двата инцидента в Истанбул са свързани.

 

* Информацията е актуализирана в 11.24 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Чебурашка

преди 3 години

Докато някой правят глупави мемета аз ставам финансово красив, строя си нов електро байк за офроуд в гаража, и се гмуркам в рифа, скоро ще гледам миграцията на китовете. А автора на това меме да ходи да му бият една ваксина и след време ще мята пачки от балкона на комисар Петров. А аз ше мятам храна на екзотични риби от паубата на някой круизен кораб. Различни географски ширини различен бит и култура...

10

БГ

преди 8 години

НА КАКВОТО СИ ПОСТЕЛЕШ,НА ТАКОВА ЩЕ ЛЕГНЕШ ЕРДОГАНЧО.НА РУСОФОБИТЕ МОГА ДА КАЖА СЪЩОТО.

9

Анонимен

преди 8 години

ТОВА СА ИСЛЯМСКИТЕ КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ И ЦЕННОСТИ!БОМБИ..КРЪВ..НАСИЛИЕ!ПОЧНАХА И В ЕВРОПА..И В БЪЛГАРИЯ!ОТ *** НИЩО ЧОВЕШКО НЕ ОЧАКВАЙТЕ!

fallback