Снимка: Reuters
fallback

Броят на бежанците, пристигащи в Германия, е намалял, но все още е твърде висок, заяви германският канцлер Ангела Меркел по време на среща на федералния съвет на Християндемократическия съюз (ХДС) в Майнц, предаде ТАСС.

"Сега пристигащите са много по-малко, отколкото бяха преди, но все още са твърде много", заяви тя.

По данни на Министерството на вътрешните работи на Германия, през 2015 година в Германия са регистрирани почти 1,1 милиона бежанци, пише "Фокус".
 
По повод нападенията над жени в навечерието на Нова година в Кьолн Меркел смята, че е възможно затягането на законодателството в Германия. По време на федералния си съвет ХДС обсъди и въпроси като интеграцията на бежанците и последиците от събитията в Кьолн.  

Oще по темата

Позовавайки се на "твърдостта на закона", е необходимо да се разгледа "какво може да се подобри", каза председателят на ХДС.

"Необходимо е всичко да се изясни и да не се пропусне нищо. Такива неща изобщо не трябва да се случват", добави Меркел, имайки предвид инцидента в Кьолн.

По думите ѝ, политиците трябва да обсъдят "кога мигрантите могат да загубят правото си да останат в Германия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Анонимен

преди 8 години

Нека да ги поканите, защото вие нямате друг избор! Кой ги спре от вашие те граници? Може би НАТО? Ха-ха-ха! Good bye, бабка-Европа! Ти осознаваш ли, какво вече е направено? Осознаваш ли?

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 76 "4 000 000 германки са изнасилени май 1945". Ха-ха-ха! 1/ Какво армия можеше да направи такава голяма работа само за един месец? 2/ И. Колко жени са били изнасилени и убити от нацистите в Русия, Украйна и Беларус? Разбираш ли, че те изнасилени и убити жени бяха съпругите и дъщерите на съветските войници? На тези, които дойдоха в Германия в май1945? Още въпроси?

65

Анонимен

преди 8 години

e kvo kat ima hazarski koreni ? ti cheti malko istoria i shte vidish che golqma chast ot naselenieto na hazarskia haganat e s hunski(prabylgarski) koreni ;)

fallback