Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Сексуални посегателства срещу жени като тези в град Кьолн в Германия е имало в новогодишната нощ и в Цюрих, съобщи Франс прес, позовавайки се на полицията в швейцарския град.

Oще по темата
Получихме няколко жалби за сексуални посегателства и грабежи, посочи в комюнике полицията, правейки паралел с оплакванията, получени в няколко германски града.

Полицията в Цюрих започна разследване, като потърси съдействие от евентуални очевидци и призова ако има други пострадали от подобни посегателства, те да подадат жалби.

В полицията в града са били получени сигнали за 25 кражби в новогодишната нощ, когато край градското езеро са празнували около 120 000 души. Докато разследвала кражбите, полицията установила, че няколко жертви са съобщили и за сексуални посегателства. Няколко жени посочили, че били заобиколени и опипвани от "няколко мъже с мургава кожа", смесили се с тълпата.

Служители на реда уточняват, че повечето от жалбите са получени в последните 24 часа.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

истината

преди 8 години

Ще става и по лошо.Тези случаи са само ,,проба'' на това как ще реагират-1)гражданите и 2) органите на реда. Реакцията е повече от ,,задоволителна'' На практика-няма особена реакция-хората са шокирани ,протестите са нищо ,полицията-неадекватна. Следващият път-тогава ще има изнасилвания и истински терор-палежи, разрушавания и убийства.Просто предупреждавам. И още нещо-това беше организирана акция.Следващата-също ще бъде организаирана

59

Анонимен

преди 8 години

В Европа стана отвратително. Тази есен на гара Термини в Рим беше пълно с араби и чернокожи, които те гледат похотливо с едни такива криминални физиономии. Пълно е с жандармерия на гарата и въпреки това се чувствахме ужасно с дъщеря ми. Дори в Месина/сърцето на Сицилия/ беше пълно с такива. В Барселона същата работа. Старата цивилизация ще бъде затрита, жалко, много жалко...

58

Шарли Ебльо

преди 8 години

Скоро ще има жалби и от мъже...

fallback