Снимка: архив Reuters
fallback

Българин на 22 години е в критично състояние, след като бе блъснат от кола в Малта, информира в. "Малта тудей".

Инцидентът станал рано тази сутрин. Младежът, живееещ в крайморското селище Марсаскала, бил блъснат от автомобил, движещ се към град Блата и Блайда, докато пресичал пътя в град Хамрун. Зад волана е
бил 62-годишен мъж от залива Сейнт Пол.

На младия мъж е била оказана първа помощ и след това той е бил откаран в болница, където е установено, че е с тежки наранявания и има опасност за живота му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 8 години

До Шаран_БГ 5Тюфлек, това че не разбираш за какво говоря само доказва че си от същатата порода на ***.И когато те удари камион или се спънеш в някоя трамвайна релса и си разбиеш главата на бордюра пак се сети за мен преди да сдадеш Богу дух.А от портокали няма да имаш нужда.

5

Шаран_БГ

преди 8 години

/До 2 -ри Анонимен/От където и да е,какъвто да е, и на дядо му имената да имаш - БИЛ Е БЛЪСНАТ ! "Гражданите" не ги ли блъскат? Когато / не дай Боже / те нацепи някой някога и те начупи-- обади ми се в коя болница си! Ще ти донеса портокали ! Ама дано да си жив, че поне още 40 години да страдаш, и да те болят кокалите, и да помниш цял живот този наш сънародник в Малта , как безумно си злорадствал за неговото нещастие !!

4

Осман

преди 8 години

Дано се оправи сънародника ни в чужбина.

fallback