Снимка: Метро
fallback

В. "Метро" състави класация на най-милите животни на 2015 година. На първо място е куче, което не е получило последното парче от бургера на стопанина си.

На втора позиция е енотът Тиква, който се изживява като куче. Трето е корги, което е разбрало как може да слезе по стълба животно с къси крачета.

Четвъртото място е заето от слоница, подхлъзнала се докато влиза във вана с вода. Пета е такса, "припечелваща" като механик, а шеста е тъжна котка, която искрено скърби, защото стопанинът й отива на работа.

Следва бяло мече, напомнящо на хората колко е трудно да станеш от кревата рано сутрин. След него се нарежда бяло кутре на черни петна, което се опитва да измъкне постелката на невъзмутима котка. На девета позиция е депресиран вомбат, прегърнал плюшена играчка, а десети е сърдитият пес Ърл, съобщава БТА.

В топ-15 са включени щастливото прасе Уилбър, загърнато с одеало, понито Дъфи с коледна дреха, булдогът-скейтбордист Ото, осиротялото малко кенгуро Дудълбаг с плюшеното си мече, а също шарпеят Тонки, който ненавижда понеделниците и къпането.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

разочарована

преди 8 години

Много исках да видя милите животни

7

Ивайло

преди 8 години

По Коледа се случват малоумия!

6

Пешо

преди 8 години

Няма смисъл от снимки. Преразказът и въображението са достатъчни според малоумната статия.

fallback