fallback

Общ преглед

Сп. "Forbes" подреди най-влиятелните хора в света, като за трета поредна година номер едно е руският президент Владимир Путин. Тройката се допълва от германския канцлер Ангела Меркел и Барака Обама.

За първи път в класацията присъства номинираният от Републиканската партия за кандидат-президент на САЩ Доналд Тръмп, който е на 72-ро място.

В сравнение с миналата година, леко спада влиянието на лидера на джихадистката групировка "Ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади, който от 54-то вече е на 57-о място в класацията.

Предлагаме ви да видите 40-те личности, за които спокойно може да се твърди, че оказват най-голямо влияние върху развитието на световната икономика и политика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

special needs

преди 8 години

limited understanding

51

Turchin

преди 8 години

Greshka ima !!! kade sa Mestan i Boyko ??

50

Анонимен

преди 8 години

До 66, би ли ми обяснил по какво е номер едно Путин ? По намаляване на руското население и заместването му с дръпнати китайци, или може би имаш предвид номер едно по аборти на жена от населението, не знам какво имаш в предвид, по ниска продължителност на живота, знам знам, по висока е от африканските нации, но е доста по ниска от европейските държави дори и от България, и по други неща, като *** армия си от Санкт Петербург и в други страни, виждаме ги тука денонощно ха ха ха ха иначе ???

fallback