Снимка: БТА
fallback

Авиогрупата на руските Въздушно-космически сили в Сирия е изпълнила 164 бойни полета и е нанесла удари по 285 обекти на "Ислямска държава" и "Джебхат ан Нусра" през последните три денонощия.

Това съобщи днес в Москва говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков, цитиран от ТАСС.

През последното денонощие са извършени 59 бойни полета, в хода на които са поразени 94 обекта на терористите в провинциите Хама, Идлиб, Латакия, Дамаск, Алепо и Дейр аз Зур, уточни Конашенков. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

ASD

преди 8 години

От къде тъпите араби имат модерна свързочна техника? Как неграмотни араби боравят с нея? Кой поддържа оборудването?Всеки път когато прочетете "руската авиация унищожи команден пункт" , трябва да ви е ясно че известно количество американска свързочна техника и съответния персонал американци са дали фира.

37

ASD

преди 8 години

"Някой коментари сякаш са написани от привърженици на ИДИЛ"Да така е ,защото ИДИЛ и драскачите имат един и същи спонсор, а от там и сходни ОПОРНИ Точки.САЩ създадоха Ал Кайда за война срещу СССР. САЩ създадоха ИДИЛ за свалянето на Башар Асад, този път обаче срещнаха съпротива в сирийския народ и Иран. Мисията им ще завърши безславно. Оръжейната подкрепа на "умерената" опозиция от САЩ ще осветли връзките и с ИДИЛ и ще предизвика еманципация на политическия елит в Европа.

36

Анонимен

преди 8 години

ТОНИ БЛЕЪР ОФИЦИАЛНО ПРИЗНА ПРЕД МЕДИИ ЧЕ НАМЕСАТА НА САЩ ПРЕЗ 2003 В ИРАК СЪЗДАДЕ ИД ... ОБАМА ПЪК ПОДГОТВЯ ПАК "ПОДКРЕПЛЕНИЕ" ЗА ОПОЗИЦИЯ ...???? АМИ ТЕ СА НАВЪРЗАНИ С ИД . УМЕРЕНИ СА БИЛИ...НЯМА УМЕРЕН ТЕРОРИСТ ...РЕЖАТ И УБИВАТ МИРНИ ХОРА И СА БИЛИ УМЕРЕНИ...ДА ГИ ПУКАТ ВСИЧКИТЕ...

fallback