Снимка: YouTube
fallback

Министерството на отбраната на Русия публикува видео, заснето с екшън камера  GoPro, прикрепена към бомбардировач Су-24М в Сирия. Показан е моментът, в който самолетът хвърля бомби.

Русия започна на 30 септември да нанася въздушни удари в Сирия срещу, както декларира Москва, силите на Ислямска държава в Сирия. Веднага обаче заваляха твърдения, че Русия нанася удари срещу всички в Сирия, воюващи с правителствените сили на Башар Асад, когото Москва подкрепя. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Велик Балкански

преди 8 години

...от кога пък Го Про камера има зуум??))

84

111 до Боби

преди 8 години

"Когато хората(обикновените хора) са изгубили всякаква надежда те стават опасни."Обратното: примрели са от страх и се сактават и подкрепят който държи контрола в момента, само и само да си нямат проблеми."целите са на не повече от 200-500км от базата"Толкова са и от Инджирлик, освен това американците имат постоянно присъствие във въздуха, няма нужда да "идват" от някъде си.Казах ти, проблемът не е военно-технически, а че няма дефинирани цели. Няколко подозрителни самотни бараки нищо не е.

83

Анонимен

преди 8 години

Горещо подкрепям още една навигационна грешка на руснаците ако изсипят малко бомби над парламента и президенството...да не забравят и банкя за всеки случай.ааако има гопро-та ще слагам големи лайкове на всяко видео..обещавам!!!

fallback