Снимка: Reuters
fallback

Американски медии разкриха самоличността на мъжа, който уби 9 души при стрелба в северозападния щат Орегон преди да бъде застрелян от полицията. Това е 26-годишният Крис Харпър Мърсър.

Oще по темата

Според очевидци чернокожият младеж нахлул гневно в колежа "Умпкуа" с четири огнестрелни оръжия и накарал хората да кажат коя религия изповядват. Той стрелял по онези, които се представили като християни.

Според някои американски медии Мърсър е бил студент в колежа.

По-рано губернаторът на Орегон Кейт Браун съобщи, че стрелецът е 20-годишен мъж, който е мъртъв.

Десет души са били убити и седем - ранени, по последни данни при стрелбата, предадоха световните агенции и БТА, като се позоваха на властите.

В ход е разследване на случая. Мотивите на нападателя се изясняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 8 години

Рапонкьо иска да ни засели такива тук за да открадне от парите за тях. Ще му позволим ли?

51

Анонимен

преди 8 години

Каква разлика мюсюлманин или християнин е серсемина,тия и от двете вери се възползват-днес тука утре там,те и по филмите не правят истински обряди само лялялуйкат туй им е най важното кат остало от исконното им робство,а преди това нещо се правят на забравили що са упражнявали кат ония вудисти-биели парцалена кукла,съседката плаче,набивали игла на куклата съседа сдавал багажа или пък се правят на будисти щот в редичка с вдигнати ръчички другото им се невижда,какви по цвят са убитите е по важно,

50

КършумЗаХристияните?

преди 8 години

Почна се.Не ни правете насила фашисти! Накрая ще надделее пак белият човек, това е ясно и за децата. Защо е нужно да се мине по най-трудния път, за да се докаже това и на практика.Какво е решението? То е:1. В никоя държава да не се дават социални помощи на здрави хора, които са под 65 г.;2. Детски надбавки и всякакви други бонуси за отглеждане на деца - най-много за две деца в семействата, в които и двамата родители имат минимум средно образование, а на останалите - помощи само за едно дете.

fallback