Снимка: Reuters, архив
fallback

Професор в американски университет беше застрелян днес в университета, в който преподаваше. Студентите са затворени на територията на университета, докато полицията претърсва околността, предаде Франс прес.

Полицаите издирват убиеца, който според местни медии е жена. Няколко часа след деянието студентите все още бяха затворени и имаха инструкции да стоят далеч от прозорците, съобщи представител на университета Делта стейт в град Кливланд, щата Мисисипи.

Според местния вестник "Сън хералд" полицията издирва жена, която е заподозряна също за убийството на друга жена в съседен град.

Нападенията с огнестрелно оръжие в американски университети шокираха обществеността и доведоха до подновяването на дебата за правото да се носи оръжие, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

анонимен

преди 8 години

Понякога гледам телевизия Алфа,не защото съм от тази партия,а просто мога да видя неща които по другите телевизии е невъзможно да видиш.Та по темата снощи показаха клип с американски войници в трамвай в София с картечница.Та тези войници оставиха картечницата на земята докато си пътуват с децата,жените и другите пътници и си закусваха спокойно в трамвая.В центъра на София се разхождат американски войници с оръжие-докъде я докарахме.

16

анонимен

преди 8 години

Нали за това се борим да сме като САЩ.Ден през ден стрелба в някое училище,университет,супермаркет и т.н.Явно при атлантическите и демократични ценности на САЩ хората нещо изперкват.Е за българите там няма такава опасност,защото те и на 1000 долара са доволни и стават "голяма работа".

15

Анонимен

преди 8 години

Добро утро Америка !Застрелян професорУчениците се радватНяма да ги изпитват

fallback