Снимка: Reuters, архив
fallback

Айлан, Галип и майка им Рейхан бяха изпратени в последния им път. Техният баща ги изпрати, заедно с много покрусени роднини.

Oще по темата

''Като баща, който е изгубил и двете си деца, не искам нищо повече за себе си от този свят'', е тъжният коментар на бащата Абдуллах.

''Искам само тази трагедия в Сирия веднага да приключи и отново да се възцари мир", допълни той.

Земният път на децата и майка им приключи в Кобане, откъдето те избягаха, но стигнаха до водите на Бодрум, до плажа на смъртта.

Бащата на децата обави, че повече няма да прави опит да избяга, а ще остане там, при... семейството си.

''Искам арабските правителства – а не Европейските държави – да видят какво се случи с децата ми и заради тях да помогнат на хората!'', апелира почерненият баща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

До АНОНИМЕН 16

преди 8 години

Е над теб да свистят бомби и ракети,маскирани да колят и бесят и изнасилват наред а ти да гледаш безсилно и ти ще се пръждосаш по море посока Русия нали *** долна????

16

Анонимен

преди 8 години

Цял ден слушам по медиите как това трябва да отвори очите на ЕС, как европейците трябва да се срамуват, и да ускорят приемането на бежанци. Защо никой не пита защо богатите Саудитска Арабия или Катар не правят нищо да помогнат на своите братя и сестри? Защо никой не пита какво да се направи да се спре тоя порочен кръг, насърчаван от корумпирани политици?

15

954

преди 8 години

Машината за манипулация на общественото мнение не се посрами да използва детски трупове. Политиците не се срамуват. Иска се от всички нас да се срамуваме. Остава да кажат точно каква е целта на това упражнение, ако вече не сме се досетили де! Парите не миришат.

fallback