Снимка: Flickr
fallback

Дейвид Бекъм не остана без отговор към изданието "Дейли Мейл", което вчера разкритикува футболиста, в качеството му на баща, оставяйки вече 4-годишната му дъщеря да смуче биберон.

Бекъм беше алармиран от експерти в отглеждането на деца, че даването на биберон на тази възраст, би могло да попречи на говорните способности на детето му, че дори да увреди неговите зъби.

От своя страна, днес той сподели статията във профила си в Instagram, до своите 10,1 милион последователи, добавяйки коментар под нея за случилото се. В него Бекъм заявява, че дъщеря му не се чувствала добре.

"Защо хората си мислят, че имат правото да съдят един баща, в неговите методи за отглеждане на децата му, без да имат доказателства? Всички, които имат деца знаят, че когато те се чувстват зле, се опитваме да направим това, което ги успокоява. За това нека тези, които ме критикуват премислят два пъти...", гласи част от коментара му.

Постът в социалната мрежа събра за едно денонощие повече от 400 000 харесвания, а хиляди подкрепиха футболиста в изказването му.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

dn13

преди 8 години

Кой го интересува мнението на някакъв ритни-топковец.

8

кирчо чичков

преди 8 години

добре че не му е дал нещо друго да смуче, че тогава щеше да стане истински страшно, сега не е проблем ...

7

честит

преди 8 години

КАКВА НЕВЕРОЯТНА ФУТБОЛНА ДРАМА .

fallback