Снимка: Reuters
fallback

На брега на френския остров Реюнион в Индийския океан е намерена врата на пътнически самолет, съобщи британския тв канал "Скай нюз", позовавайки се на местен източник.

Oще по темата
На този етап не е ясно дали новата находка има връзка с безследно изчезналия малайзийски Боинг. Както е известно, преди дни край бреговете на острова беше намерено част от крилото на "Боинг-777" - същия модел като изчезналия самолет. Фрагментът беше откаран във Франция за експертиза.

Самолетът на малайзийските авиолинии излетя от Куала Лумпур за Пекин в нощта на 7 срещу 8 март 2014 г. и два часа по-късно връзката с него прекъсна.

Операцията по издирването му с участието на 26 държави продължи до края на януари тази година, но без резултат. Властите в Малайзия признаха, че машината е катастрофирала и всичките 239 пътници на борда й са загинали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

до 3

преди 8 години

Самолетът не е стигнал до там, а отломките - по океанските течения.Ех, дете на бълхарската образователна система, ти не си виновно, ти си жертва!

5

:)

преди 8 години

Всичко е долна лъжа и скалъпена инсценировка на определени служби ! Не вярвайте на нито една дума от написаното...самолетът е отвлечен, незнайно с каква цел! Сега ни подхвърлят останките, а хората къде са,скелети поне щеше да има...вещи. Толкова време мина, нито един куфар ли не се намери,чанта? Лъжете някой друг!

4

мдаа

преди 8 години

Най -после...сега остава да кажат и истината

fallback