Снимка: Reuters
fallback

Русия може да забрани японски гей емотикони в социалните медии.

Това ще стане, ако медийният регулатор реши, чe те нарушават закона за "гей пропагандата“, предаде ВВС, цитирана от "Фокус”.

Разследването е започнало по жалба на сенатора Михаил Марченко.

Той твърди, че емотиконите с усмихнати еднополови двойки нарушават закон от 2013 година, който забранява поощряването на нетрадиционни сексуални връзки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

da ama -da!

преди 8 години

В противовес на незалсужените обвинения на Гейропа, че в Русия се шири хомофобия, от държавната дума обявиха, че няма да преследват хомосексуалистите, чийто обект на фантазии е Несменяемият, единственият, всеруски самодържец Владимир Путин.С този си ход гросмайсторите в Кремъл за пореден път ще парират всякакви опити за критика и ще докажат на света ,че са толерантни към хомосексуалистите от определен тип. Путинофилията не само няма да бъде забранена, ами ще бъде насърчавана. Другото засега остава табу.От руската православна църква моментално благословиха решението, като споделиха, че

68

Анонимен

преди 8 години

И какво толково нецензорно написах:"Че гейчетата няма да могат открито да демонстрират *** си отверстия???"И от кога плурализма на мнения се цензурира!?Да не би да се страхувате от американския посланник в Бг???)))))

67

Анонимен

преди 8 години

утре в Русия са разрешени гей-парадите!!!!

fallback