Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Само ден, след като стана ясно, че делът на руснаците с лошо мнение за САЩ намалява, друго проучване на Левада-център показва, че повечето руски граждани не се притесняват особено от международната изолация на Русия и от санкциите, наложени от западните държави.

18% от руснаците са убедени, че това по никакъв начин няма да се отрази на икономиката на страната. 39% от руските граждани смятат, че наложените като отговор контрасанкции от страна на Москва вредят и на двете страни. 35% са на мнение, че тези мерки са в ущърб на чуждестранните държави.

Според 15% контрасанкциите ще доведат до негативни последици в Русия. “Руснаците поддържат общия икономически и политически курс на правителството. Хората мислят, че санкциите ще останат в миналото и диалогът между Русия и Западa ще бъде възстановен. Освен това, ние имаме опит в адаптацията към нови икономически реалности. Сега виждаме, че хората промениха структурата на потребление, започнаха да спестяват повече. При това промяната се случи бързо”, коментират анализаторите.


Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Нина

преди 9 години

До 42Според доклада на ООН Русия е на второ място в света според броя на мигрантите, и си стои на това място повече от 10 години. Мигрантите са повече от 11 милиона. Украинците са най-гадните. Плюят Русия, плюят властите, ама не си заминават в родината, щото нищо хубаво не ги чака там. Плюят държавата, която им дава възможност да си изхранват семействата. Долна *** са те, неблагодарници и предатели. На мястото на руснаците всички щях да ги пратя вкъщи, да си мизерстват в ридна мати Украина.

31

ukrainec

преди 9 години

Скоро ще станеме свидетели на края на Русия и ***-най много още една година.

30

ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ

преди 9 години

все още имате картошки ,НО като свършат.... ще си ядете газ , ще пиете одеколон ДУХИ и ще си ближете танковете и ракетките . Дано да вие сладко .Съзнание на хора от феодализма -фанатици ,че са в!ърха на сладоледа

fallback