Снимка: Булфото
fallback

"Видях, че има и други надписи и затова си помислих, че може", по този наивен начин според "Ил Месаджеро" футболистът Благой Жорев Георгиев е оправдал пред карабинерите надраскването в сряда с монета на инициалите му по антична колона в Колизея в Рим, пише "24 часа".

За вандалския акт съобщиха всички всекидневници на Апенините. 33-годишният халф на Рубин (Казан) оставил 4-сантиметров белег, като използвал за целта рубла.

Oще по темата

Точната санкция за родния футболист все още не е огласена, но може да е между 300 и 20 000 евро. Все пак спортистът ще се отърве от санкцията затвор. За подобно провинение има опасност да бъде зад решетките за период от шест месеца и една година.

Футболистът, известен като Джисъза решил да посети с годеницата си историческия обект в Рим. Историята едва ли би се разчула, ако 33-годишният халф, не решил да издълбае иницалите си с монета на една от колоните на Колизеума.

Вандалският акт веднага бил забелязан от охраната и Георгиев бил задържан от карабинерите. Монетата, с която било извършено нарушението, била конфискувана.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 8 години

Е нали агента му каза, че по това време бил в Москва? Не бил в той в Рим! *** шлаката са тия!!!

104

Анонимен

преди 8 години

П-л.

103

Анонимен

преди 8 години

До xxxНе е виновен Благо, а *** като тебе, дето куфеят по футбола! Този спорт трябва да се забрани точно както цигарите! Било е но мече е доказано, че е вредна отживелица!

fallback