Бенямин Нетаняху. Снимка: архив, Reuters
fallback

Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза, че споразумението, постигнато днес между Иран и шестте световни сили за ядрената програма на Техеран, е историческа грешка и се зарече да направи всичко, което може, за да възпре ядрените амбиции на Иран, предаде Ройтерс.

Oще по темата

"Пред Иран се отваря надежден път към създаване на ядрени оръжия. Много от ограниченията, които трябваше да му попречат да постигне това, ще бъдат премахнати", каза Нетаняху в началото на срещата си в Ерусалим с холандския външен министър Берт Кундерс.

"Иран ще получи джакпот, кешов бонус от стотици милиарди долари, което ще му позволи да продължи агресията и терора си в региона и в света. Това е тежка грешка от исторически мащаб", добави израелският премиер.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Иванов-А

преди 8 години

Щом евреите пищят, това е на добре!!!Те и без това отдавна са се самозабравили и си правят каквото си пожелаят- сега нека малко и на тях да им е в шише!Стига всички са се съобразявали само и единствено с тяхното "правилно" мнение.

5

Анонимен

преди 8 години

По силата на какви международни спогодби Израел имат ядрено оръжие?И защо никъде не се отчитат?Единственият който тероризира региона са те самите.

4

Анонимен

преди 8 години

То досега се пречеше на Иран да стабилизира района - и вижте каква каша забъркаха краварите!надявам се персите да оправят батака!

fallback