Александър Вучич в Сребреница. Снимка: БТА
fallback

Сръбският премиер Александър Вучич бе улучен с камък в лицето по време на възпоменателната церемония за отбелязването на 20-та годишнина от клането в Сребреница и е леко ранен, съобщи електронното издание на сръбския вестник Blic.

Вучич и придружаващите го лица бяха евакуирани и са на път към Белград, допълва вестникът.

На входа на гробището, където са погребани тленните останки на жертвите, разгневено множество хора проби защитната ограда и се насочи към Вучич и придружаващите го. Към делегацията от Белград полетяха камъни, бутилки, обувки.

"Беше страшно, замерваха ни с каквото намерят", каза пред Blic член на делегацията. Множеството викаше: "Четнико, върви си в къщи!"

Премиерът бе улучен от камък в лицето, ранен е, но леко, каза още източникът на Blic.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Анонимен

преди 8 години

Да благодарим на Османците че не са ни дали на Гърция , Сърбия или Румъния

117

Анонимен

преди 8 години

муслиманска работа побъркана, Аркан и Радко Младич национални герои на Сърбия

116

До Анонимен 155 - 2

преди 8 години

А нашите окупатори през ВСВ не са ли разпаряли със щикове бременни сръбкини?Това ще го премълчаваме, нали!Не е удобно.Има още живи хора, които са виждали зверствата на наши войници!Ще кажеш, че не съм патриот.Ядец!Дедите ми са секли заптийски глави, отблъсвали са сърбите през войните, били са се с французите в Македония и аз се гордея с тях.А ти смърдиш, скрит зад анонимността си. Поведението на сребренишките мюсулмани ни е като това на корейци, китайци, филипинци пред японския престолонаследник

fallback