Снимка: архив Reuters
fallback

Какво е общото между Фейсбук и пералнята? Според германския канцлер Ангела Меркел е добре да ги имаш и двете, предаде Асошиейтед прес.

Меркел направи сравнението на събитие на Протестантската църква в Щутгарт. Запитана какво мисли за  Фейсбук, канцлерката отвърнала: "Добре е, че го имаме. Добре е, както е добре да имаш кола и сносна пералня".

Наличието на Фейсбук не значи автоматично, че имаш "добри приятели", но може да е полезно за поддържането на връзка с хората, добавила тя.

Меркел си навлече подигравки преди две години за изказването си, че "за всички ни" интернет е неизследвана територия. Тогава тя имаше предвид трудностите в намирането на баланс между личната неприкосновеност и сигурността, отбелязва Асошиейтед прес.

/БТА /
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ха сега и аз

преди 8 години

Общото между фейс и паралнята е, че перат и изпират. Фейс-мозъци, пералнята-дрехи.Затова и двете са им еднакво необходими.Много сложно да се сетиш.

8

Анонимен

преди 8 години

Даже и пешка НЕ е - пешките ги преместват и оставят , по скоро носна кърпа - секнеш и в джоба да се мляка.

7

Костенурка Нинджа

преди 8 години

Меркел не е направила нищо за Германия, а що по-малко за ЕС, и това трябва да е ясно на всички слабоумни същества. Германия остана незасегната от кризата заради дълбоките реформи които направи предшественика и Шрьодер. Четете и се информирайте за нещата първо. Меркел е просто пешка на САЩ.

fallback