Снимка: Reuters, архив
fallback

Израелската полиция съобщи, че ракета, изстреляна от ивицата Газа, е паднала в Израел, но без да причини жертви и щети, предаде Ройтерс.

По-рано израелски медии съобщиха за пет ракети, но по-късно е било установено, че електронните сензори, отчитащи изстрелване, са разчели погрешно данните.

За момента никоя групировка от Газа не е поела отговорност за изстреляната ракета. Израелски медии допускат, че тя може да е попаднала на израелска територия по погрешка.

Израел обаче бързо отговори. Бойни самолети тази нощ нанесоха удари по ивицата Газа в отговор на вчерашния палестински ракетен обстрел срещу южен Израел, съобщи Ройтерс.

Израелски военни заявиха, че са ударили четири "терористични инфраструктури" в южната част на ивицата Газа. Няма сведения за жертви и материални щети.
 
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

АКО ПОГЛЕДНЕТЕ КАРТАТА И ВИДИТЕ ТАЗИ ИВИЦА ПО ТОЧНО ИВИЧКА ГАЗА КОЯТО Е ОСТАНАЛА СЛЕД НАШЕСТВИЕТО НА ЕВРЕИТЕ НЕ САМО РАКЕТИ ЩЕ ИЗСТРЕЛЯТЕ АМИ И АТОМНА БАМБА ЩЕ НАМЕРИТЕ И ЩЕ ГИ УНИЩОЖИТЕ ТЕЗИ КОИТО СА ВИ ОТКРАДНАЛИ ЗЕМЯТА. ЛОШОТО Е ЧЕ ЕВРЕИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗАВЛАДЯВАТ ПАЛЕСТИНСКА ЗЕМЯ И КРАВАРИТЕ И ЕВРОГЕЙЦИТЕ ГИ ПЪДЪРЖАТ.

10

Анонимен

преди 8 години

Izrael e edna nelegalna darjava okupirala palestina

9

SmaZanGulub

преди 8 години

На циониската сгад докато не им бъде разстреляно цялото правителство и не им сложат нормални хора те ще бъдат промити и ще тероризират навсякъде. Защо в Шарлито няма карикатура срещу ? Защо Ислямска държава само тях не ги атакува? Как така от 5 - 1 ракета... това са кланове пуснали корени в политическата прослойка , те са вярващи, че са богоизбрани и трябва да бъдат премахнати, най-лесно разстреляни.

fallback