Снимка: архив Reuters
fallback

Групировката "Ислямска държава" екзекутира 23 цивилни, сред които девет деца, в село близо до античния град Палмира в Сирия, предаде Франс прес.

"Групировката "Ислямска държава" екзекутира с огнестрелно оръжие 23 цивилни, сред които девет деца, в село Амирия, северно от Тадмор" (арабското име на Палмира), съобщи Сирийският център за наблюдение правата на човека. Убитите били членове на семейства на местни държавни служители.

Древният град Палмира е включен в списъка на ЮНЕСКО на световното културно наследство. Той е застрашен от джихадистите, които водят боеве в района със сирийските войски.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

ТАМ МОТОТО Е САМО ЕДНО!!!!!!!!!!!!!!!АКО НЕ СИ С ТЯХ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СИ ИСЛЯМИСТ ИЛИ НЕ ТО ЗНАЧИ СИ ПРОТИВ ТЯХ КАТО ТИ ДАВАТ ПЪРВО МАЛКО ВРЕМЕ ДА СИ ПОМИСЛИШ ДАЛИ ИСКАШ ДА СИ С ТЯХ И КАТО ИМ ОТКАЖЕШ ЕЛЕ ДА ВИДИШ КО СТАА :D

10

Анонимен

преди 8 години

ДОКАТО БЪЛГАРИЯ Е В НАТО СМЕ БЕТОН!!!ЗАТОВА ПРО РУСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ КАТО МЕГАБОЛЕН И ПЛАТЕНИТЕ *** НА ГНОМУТЛЕР ИСКАТ ДА СЕ МАХНЕМ ОТ НАТО ТА ВСИЧКИ ДА НИ СКАПЯТ ОТВСЯКЪДЕ!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

НАДАЛИ СА БИЛИ ХРИСТИЯНИ НО СА БИЛИ ПРОТИВНИЦИ

fallback