Снимка: Reuters
fallback

Руският президент Владимир Путин приветства в Гербовата зала в Кремъл чуждестранните лидери, дошли в Москва за празненствата за 70-годишнината от победата над нацистка Германия и всички те се отправиха към Червения площад, за да заемат места на централната трибуна за Парада на победата, предаде ТАСС.

В Москва пристигнаха около 30 лидери на чужди държави и международни организации.

На Червения площад Путин произнесе слово пред гостите и около 2300 ветерани от войните и ще обяви минута мълчание в памет на загиналите във Великата отечествена война.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

украининформ

преди 8 години

До До всички плюещи--------------Престъпление е да се говори че руския,руския,руския,руския народ ни е освободил от нещо си а да не споменем хилядите загинали украинци,поляци ,финландци и други.Това си чисто путинолизачество-русофилистично.

46

българин

преди 8 години

"България за българите и платените *** на Путин в затвора. Работиш за чуждо правителство, съдят те за държавна измяна. Просто е!"Съгласен!Ама ако към тях прибавим и тези които работят за САЩ,ше останем един файтон истински българи!!

45

До всички плюещи

преди 8 години

Това е ден на победата над такова зло, което съвременния човек не може да си представи дори. Руския народ не само е направил това но ни е освободил от най злокобната тирания в нашата история. Затова моля с голямо уважение и респект тези хора, които не харесват политиката на Русия в момента поне да замълчат. Замълчете пред тази велика нация дала ни толкова много. Дано и нашите политици да се научат когато нещо не им харесва в Русия да замълчат тактично и не забравяйте с поклон пред Руското знаме

fallback