Снимка: bgonair.bg
fallback

Полша ще предостави 100 млн. долара заем на Украйна като помощ за модернизиране на енергийния сектор и подобряване на сигурността на границата й. Това обяви украинският президент Петро Порошенко след среща с полския му колега Бронислав Коморовски.

Сумата ще бъде разделена по равно – 50% за енергетиката и 50% за строителството на гранични и контролно-пропускателни пунктове.

По отношение на моментната ситуация в Източна Украйна Порошенко отново обвини проруските бойци, че спорадично нарушават договореното примирие.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

украинец

преди 9 години

До до 9-----------------Само да допълня--------Германия щеше да граничи с Китай и с Япония също,а България щеше да си е на три морета-какво му беше лошото на тоз план ?Но нищо-нещата рано или късно си идват на мястото.

13

Анонимен

преди 9 години

Метинвест - най големия металургичен холдинг в Окрайна отиде където му е мястото - т.е. при нашия Кремиковци . Скоро мелезите ще разберат колко е изгодно да се продават за скрап заводи , които са сроили техните родители , а самите *** ще си приготвят чантичките и ще обясняват колко е прекрасно да се мият чинии и *** по света.

12

Анонимен

преди 9 години

Айде - държавата на проститутките се уреди с още 100 млн.

fallback