Снимка: архив, БТА
fallback

Германски полицейски служител беше осъден на осем години и половина затвор за предумишлено убийство на мъж, с когото се запознал в интернет форум за канибализъм, предадоха ДПА и Асошиейтед прес.

Съд в Дрезден призна 56-годишния Детлеф Г. за виновен в убийството на 59-годишен бизнесмен от Хановер, извършено през ноември 2013 г.

Жертвата била удушена в мазето на малък хотел, управляван от подсъдимия в Гимлицтал. След това трупът бил разчленен и заровен.

Двамата мъже се срещнали, за да осъществят свои фантазии: единият мечтаел да бъде изяден, а другият - да бъде канибал.

Няма доказателства, че подсъдимият е изял тялото на жертвата.

Обвиняемият, който работел в полицията, отрече да е убил мъжа и каза, че той се е самоубил.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 9 години

GERMANIA E KANIBAL,KOIATO OGLOZGA BALGARIA DO KOKAL

8

7 до 8

преди 9 години

Цивилиз,общество Е по-малко психясало - това е статистически факт.Човек може да е по-натоварен в някои аспекти - да обработва повече информация и пр. - но живее по-качествено, по-дълго, по-пълноценно и щастливо и си показва "рогата" по-малко и с по-малки последствия за другите и него самия.Ако в средновековието (или ромската махала) два рода се бият с тояги за дреболия, то днес много по-сложни проблеми се решават с две думи и усмивка.

7

от 6 до7

преди 9 години

Цивилиз,общество не е по-малко психясало от другите,нецивилизовани,според теб, Стресът,депресията-това са болестите на сегашното време,,те са по-опасни,защото развиват някаква фобия и човек започва само в даден проблем да се средоточава и психиката му не издържа,,,почети психология, а и всеки човек е носител на зло и добро,,,

fallback