Андреас Любиц. Снимка: БТА
fallback

Идентифицировани са останките на Андреас Лубиц, съобщи германският вестник "Билд ам зонтаг", като се позова на източници от френското разследване. Идентификацията е извършена чрез ДНК анализ, предаде ТАСС.

Oще по темата

Вестникът публикува стенограмата на звукозаписа от "черната кутия" на разбилия се в Алпите самолет на "Джърмануингс".

 "Отвори проклетата врата!", са последните думи на командира, докато се чува как се опитва да разбие с брадва заключената врата на пилотската кабина на фона на виковете на пасажерите.

Вестникът разкрива също, че според източник от Луфтханза  авиокомпанията изпитва хроничен недостиг на лекари, които да се грижат за пилотите. По данни на изданието в трите центъра на авиокомпанията във Франкфурт, Хамбург и Мюнхен работели едва 20 лекари, които трябвало да се грижат за 5400 летци.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 9 години

по 270 на лекар! та тва са пилоти не пенсионери, ходат на преглед един път на 6 месеца, даже по младите един път в годината!

20

Бойко не Борисов

преди 9 години

Снимката над статията ми харесва много. Онзи от зад гони Лубиц и вика: -Хер Лубиц, върнете се, ето ви диагнозата.Отговор: -Не мога доктор Фройд, закъснявам много, а имам важен полет, след него може и да намина, ако изобщо реша.

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28 Ах, ти се извъди най-умния... Екипажът НЕ СЕ храни едновременно точно по тая причина. Освен това на капитана понякога се налага да излезе от кокпита по много други причини, различни от лоша храна.

fallback