Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Двама души бяха задържани днес във връзка с убийството на руския опозиционен лидер Борис Немцов, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Oще по темата
Руският президент Владимир Путин е уведомен за задържането, заяви директорът на Федералната служба за сигурност Александър Бортников по руската държавна телевизия "Росия-24".

"В резултат на извършената работа днес бяха задържани двама заподозрени за престъплението. Арестуваните са Анзор Губашев и Заур Дадаев, за което беше информиран държавният глава", заяви Бортников.

Той уточни, че заподозрените са родом от Кавказ.

Оперативните и следствени действия продължават, добави ръководителят на ФСС.

Немцов бе застрелян малко преди полунощ срещу 28 февруари на Големия Москворецки мост край стените на Кремъл и Червения площад от преминаваща бяла кола.

/БТА/
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

лудев

преди 9 години

днес по една от телевизиите обсъждаха убийството и често се споменаваше ръководството на КРЕМЪЛ,но въпросната госпожа не каза е дума как затвори атомните ни централи,как стана така,че пак със самочуствие взе да говори по телевизията,без грам срама за унищожената ни ядрена енергетика.ТО БИВА НАХАЛСТВО,но вместо да лежи в затвора,тя дава акъл как да се разкрие убийство,на майкаси в г....а,гледай себе си бе таранкоолу.Ами като няма кой да я извика на топло така ще бъде.СРАМ.

78

Анонимен

преди 9 години

NEMOV BESCHE BEZOGLEDEN JIVKAR JENKAR NARKOMAN PROPADNAL CHOVEK STRASTITE GO UBIXA

77

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен. 97. "Немцов беше висок, млад, умен с коса"...Державният глава трябва да бъде мъдър и силен, защото той е президент, но не модел за "Playboy".

fallback